Συνεχίζοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και τη χρήση cookies
44,19 €147,31 €Κανονική τιμή Τιμή
  1. Ταχυμεταφορική courier

  2. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα οδός Ηρώων Αλβανικού Μετώπου 10, Τρίκαλα

  3. Δωρεάν παράδοση εντός της πόλης των Τρικάλων για παραγγελίες άνω των €40

  4. Μεταφορική για αντικείμενα μεγάλου όγκου/ βάρους

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας. Η παραγγελία σας αποστέλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σε αυτή :

  • Εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Η Δ. ΧΡΟΝΗ ΥΙΟΙ ΟΕ συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε αυτές παραδίδει την επόμενη εργάσιμη τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στο τελικό καταναλωτή.

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία η εταιρεία μας δε συνεργάζεται, τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 150€.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:


Για παραγγελίες άνω των 150€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες κάτω των 150€ το κόστος υπολογίζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της παραγγελίας και ενημερώνεστε για αυτό πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία. Η τελική τιμή της παραγγελίας σας θα περιέχει και τα έξοδα αποστολής καθώς και το κόστος της αντικαταβολής (αν την έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής).